Translate

fredag 15 november 2013

Hotellvisning- Ramada resort Khao Lak

WOW- vilket läckert hotell!
När man kommer in i lobbyn ser man en skylt där det står "lämna allt till oss"- alltså lyx med andra ord.
Sedan går man upp för trappen och ser, vad man först tror är en tavla. Nä, då har hotellets reception full vy över hela hotellområdet. Lite ovanligt att se svart och röd design här, men det passar hur bra som helst. Stort gräsområde som är perfekt för barn att springa runt på. En lagom stor barnklubb som anpassar barn mellan 2-12 år. Detta är också väldigt ovanligt, med tanke på att det vanligtvis brukar vara åldrar mellan 4-11 år.. Lagom stort gym och om man vill synda lite efter ett träningspass, så finns det glass från Mövepick att smaska på. Fri deposit och Wifi.

Detta hotell ligger bara någon minuts gångväg från La Flora. Vilket gör att man även här har restauranger, shopping och liknande precis vid hotellet.

I rummet så står sängen centrerad i mitten, och har utsikt mot poolområdet. Behöver inte ens gå ur sängen för att få en vacker utsikt. Badrummen var magiska!! Sååå snygga.. Badkar i sten och väldigt smakfulla material och färger.

Vid poolområdet var allt frid och fröjd- inget onödigt stoj här inte. Det roligaste var nästan när vi såg skylten vid poolen. Det stod endast på engelska och tyska.. Se nedan HAHA- så klockrent!
Sedan att det följs är en annan femma :0)
Stranden var lika fin här som på de andra hotellen. Gillar starkt strandbaren med puffarna. Här åt vi sedan på kvällen- vilket också var gott.
Hela veckan har vi blivit serverade extremt bra mat. Jag har ju varit i himmelen och kommit tillbaka, kan man ju uttrycka sig lite fint också!
Jag tyckte väldigt, väldigt mycket om detta hotell. Det kommer ni också göra om ni reser hit!!
Mer info här Ramada resort Khao LakInga kommentarer:

Skicka en kommentar