Translate

söndag 10 november 2013

Hotellvisning- Orchidacea resort

Orchidacea Resort är ett medelklass hotell som har hållit i många år. Nu har vi kommit till Kata beach- mitt favoritställe på Phuket halvön. Jag vet inte varför jag tycker bäst om den här orten. Kanske fina minnen?
Här finns det mycket bra utbud av bra restauranger, som har det lilla extra. Jag kommer i ett senare inlägg med en som vi var på i kväll. Jätte fin och lång sandstrand som man kan promenera på. Ja, hit måste ni åka om ni inte har varit här än.

Hotellet är lite slitet- vilken man ser ganska snabbt vid ankomst. Men det spelar liksom ingen roll. Man vet att servicen är som på vilket annat hotell som helst ändå. DET är det som gör att Thailand är Thailand. Åter igen- mycket kuperat och backigt i området. Vi fick åka bil upp till rummet som vi skulle se. VILKEN utsikt alltså!! Man har utsikt över hela Kata beach och nedanför ligger poolområdet. Uppe på kullen ser man buddha statyn som man kan åka upp till. Ett landmärke i detta område..
Ser man den statyn så vet man att det inte är långt kvar tills man får checka in på sitt efterlängtade hotell.

Rummen är helt klart mer än ett 3-stjärna. Super fräscha rum och fina blommor dekorerat på sängen när man kommer in. Jag skulle inte ha något emot att sitta på den här balkongen med en Chang i handen och njuta av den magiska solnedgången. Det bästa med detta hotell är att man har rullavstånd till allt!
Restaurang boathouse ligger precis nedanför backen, reggie baren med eld-jonglande grabbar ligger också precis där. Japp- I like Kata beach alot!!
Nu skall jag gå och sussa, för i morgon checkar vi ut från Phuket och beger oss upp mot Khao Lak.

Jag har ett litet guldkorn kvar att skriva om, med det kommer jag göra i morgon..
Ett sista ord om den här orten bara.. Alla som åker hit MÅSTE besöka en av mina favorit restauranger Ratri. LOVA MIG DETTA! 
http://www.ratrijazztaurant.com/index.htm Inga kommentarer:

Skicka en kommentar