Translate

söndag 10 november 2013

Hotellvisning- Horizon Karon beach

Jag tycker om Karon beach. Karon beach är en ort som jag bara har kört igenom tidigare, men aldrig fått möjlighet att besöka. Man kan nog inte föreställa sig hur stort ändå Karon beach är. Stranden är som sagt fantastiskt fin. Sand som känns som potatismjöl under fossingarna. Eftersom att vädret varit relativt dåligt hittills så har man tyvärr inte sett vattnets bästa sida. Det är inte långgrund på något sätt, utan mer att det blir ganska djupt på en gång. Det är även lite undervattensströmmar som kan vara jobbigt för barn som vill plaska i havet. En förälder med hela tiden! Det brukar vara turkost i färgen, men nu ser man bara ett mörkt djup. Jag har tidigare bott i den här delan av Thailand, så jag vet att det är mycket finare när solen tittar fram.

Horizon Beach är ett väldigt populärt hotell som ligger på höjden i Karon beach. Hotellet är uppdelat i två delar- Privilege club och familje-wingdelen. Den förstnämnda är endast för vuxen publik. Superfina rum med solstolar på balkongen eller markterassen. Vissa har även direkt access till poolen från rummet. Två stora grandlit sängar, stor platt tv och stooort kylskåp.. Ingen minibar här inte!
Hit skulle jag kunna sälja till vem som helst.
Däremot tycker jag själv att den andra delen är mer svårbokad. Det finns ingen hiss och barnvagnarna får inte köras längre än till lobbyn. Jag som själv har två barn, skulle nog aldrig kunna bo här. Det finns barnklubb och pool, men annars finns det inget för barn här egentligen. Det känns som att hotellet har fokuserat mer på Privilige club delen. Det är en thailänska som jobbar här som har bott i Sverige- vilket kan kännas tryggt för vissa. Det är väldigt kuperat i området, men hotellet har ett speciellt avtal med de loka tuk tuksen. Det kostar ingenting att åka ned till stranden med en tuktuk från hotellet- vilket är en jätte bra service tyckte vi. Sedan har hotellet en gratis hotellbuss till Patong 4ggr/dagen. Deluxrummen och Clubrummen har gratis Wifi, men det kostar 1000 bath/v för dem som bor i Superiorrummen. Barnklubben välkomnar barn mellan 4-11 år och har öppet mellan 9.00-18.00

Hotellet ligger väldigt centralt, så detta hotell rekommenderar jag till par.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar