Translate

fredag 15 november 2013

Hotellvisning- Baan Khaolak resort

Vilket härligt hotell läste jag nyss i mina anteckningar om Baan Khaolak resort..
En jätte mysig, lite mindre resort hittade vi i Khao Laks centrum. Det är bara gångavstånd till både centrum och till stranden. När vi först kom in, så tyckte vi att det var så vackra målningar vid sidan om receptionen. När vi sedan tittade närmare så såg vi hur det egentligen såg ut. Vad skall man säga- coolt att våga sig på en sådan typ av konst i en hotell-lobby. När vi sedan var klara med rundvandringen så såg vi att det fanns ett riktigt intresse av konst i hallen där gymmet och leksakerna stod. Målning av vägg var nämligen i full gång..

Helt nyrenoverade dubbelrum och bungalowerna låg hur fint som helst. Detta hotell är det enda i den här regionen som har fått utmärkelse som handikappsvänligt hotell. Det finns ett till i Pattaya också..
Superior rummen är anpassade så det finns rätt hjälpmedel i dusch osv. Ramper överallt och en strandrullstol finns också. Det är första gången jag sett detta i Thailand. Har sett en sådan tidigare men då i Karibien och USA.

Fin sandstrand, med inga solstolar. Mysig strandbar med puffar som man sitter på när man njuter av solnedgången. Utanför alla rum så fanns det även en vattenkran där man kunde skölja bort all sand man samlar på sig under dagen. Gratis Wifi i lobbyn, och 150 bath/dag på rummen.
Detta hotell passar alla tycker jag. Gammal som ung, men framför allt rörelsehindrade.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar