Translate

lördag 9 november 2013

Hotell visning- Double Tree by Hilton Surin beach

I morse hade jag som plan att ta en jogging tur i området, men när klockan ringde och när jag såg mig själv i spegeln så ändrade jag mig ganska snabbt. Ska kanske göra ett nytt försök i morgon. 

Frukost på Hilton är alltid världsklass, så jag visste precis vad jag skulle förvänta mig. Sedan är Thailand alltid Thailand. Jag skulle döda för att få detta vänliga bemötande över allt i världen. Alltid ett leende, hälsar alltid på deras vänliga sätt. Vad detta gör mycket med ens humör och speciellt för mig som är så himla morgontrött! Thailand är awesome helt enkelt!! Jag sa senast i går kväll till min Mats, att vi skulle åkt hit istället för den bokade resan vi har till Dubai. Men Dubai blir grymt också så klart! Men som sagt- Thailand är alltid Thailand.. 

Sitter nu på våran fina balkong med en Chang i handen och ser solen sakta gå ned i horisonten. I dag har vi haft hotell visning hela dagen och regnet har bara öst ned. Gjorde inget i för sig, med tanke på att man var inomhus mestadels. Vi skulle ha sett fyra hotell i dag, men det blev lite missförstånd på vårt hotell, så vi får se mer av Hilton Phuket Arcadia i morgon bitti. 

Jag tänker dela upp dem alla pga att det blev så mycket foton så klart.. (Alltid när jag är i farten) 

Vi anländer till ett väldigt blött Surin och skall se vårt första hotell på schemat- Double Tree by Hilton. Regnet öser ned och vi tycker det är ganska skönt att komma in i lobbyn. Det var fullbokat på hotellet men efter mycket om och men så gick vi ett rum. 

Vi fick se ett deluxrum. Igen- mörka trägolv och stora sängar. 
Poolområdet gick lite i kurvor. Ganska mörkt men väldigt mysigt. Allt gick i brunt och orange- vilket är mina favoritfärger. Jag älskade att de hade ett café och barnklubben var super fin verkligen! Flera våningar och massa aktiviteter- vissa mot avgift. Utanför var en vattenrutschkana som kunde locka både stora som små. Gratis wifi i lobbyn men inte på rummet. Gratis deposit och gym som var öppet 24 timmar. Gymmet var väl utrustat och låg på två våningar. Det fanns en restaurang där man både kunde njuta av en buffé eller beställa ut en alá carte meny. 

Surin som ort är jätte lugnt. Det finns nästan inget annat än hotell, men vill man ha större utbud så ligger Kamala bara runt hörnet. 

Nästa stopp blev just Kamala beach..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar