Translate

torsdag 31 maj 2012

Tatuering på dagens schema..

Innan jag skulle till Turkiet så gick jag in och bokade upp en tatueringstid. Jag hade redan 3 stycken och som för alla andra föräldrar som redan är tatuerad en gång, går oftast igen och gaddar sig. Det är jätte vanligt att skriva in barnens namn, men det spelar ingen roll för jag tycker det är fint;0) De 2 första jag gjorde, var på East street på söder i Stockholm. När jag för några månader sedan gick dit och skulle boka tid så tog de inte emot några fler tidsbokningar pga att de inte visste om det skulle stängas igen eller inte.. Snopet gick jag iväg därifrån och hade då fått en annan rekommendation från dem- Stockholm classic. Stockholm classic ligger bara några kvarter från East street- Södermannagatan. Det roliga är att det är några som har börjat jobba här istället, nu när East street inte längre finns kvar. Super trevliga och professionella är de här och när jag kom dit så visste han direkt vart jag hade gjort de andra två. Helt chockad blev jag och frågade hur han visste det- jag kommer ihåg att jag bokade in dig och jag ser också att dem du har är riktigt bra gjorda. Jag bokade tid hos Tyson Arndt. Han är från nordvästra USA- Portland, Oregon. Han var extremt noggrann och följde alla renlighets regler som finns. Men det är inte ju inte lika billigt som när jag tatuerade mig i Thailand direkt;0)...
För er som lurar på vart ni ska gadda er så kan jag varmt rekommendera Stockholm Classic.
Jag ristade in min lilla prins Neo, för Celine finns redan inristat sen tidigare. Sen tänkte jag även överraska min gudson Wilhelm och guddotter Jennifer med en speciellt för dem...
Jag behövde ju även barnvakt idag och då fick jag hjälp av min kompis Mariellas dotter Olivia. Olivia tog Neo till en liten djurpark som hade grisar, kaniner och nån get också. Det var faktiskt första gången Neo träffade Olivia men det gick hur bra som helst. Olivia har även haft Celine hemma några gånger- där hon har dökul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar