Translate

fredag 25 maj 2012

Fethiye dag 7- Turkiet

Sista dagen idag och det säger jag med en viss dysterhet i rösten.. Jag vet att det är en hel del som undrar hur f-n tänkte när jag bokade den här resan med svärmorsan;0) Det har faktiskt varit riktigt trevligt att resa med henne.
Barbro har rest extremt lite i sitt liv och hennes senaste resa var för ca 10 år sedan. När hon nu är pensionerad så tyckte hon att det skulle vara trevligt att åka iväg igen. Jag däremot reser väldigt mycket, och då sa hon vid ett tillfälle att hon gärna kunde tänka sig åka med mig någon gång. När det kommer till resor och när hon säger så- då bokas det en resa på en gång vill jag lova haha! Som man brukar säga- "ger man lillfingret så tar man hela handen". Mats blir galen på mig;0)

När vi skulle gå och äta middag så sa Celine att det luktade potatis.. - Jaha, gör det sa jag. - Ja, det är säkert änglarna som är hungriga och äter det nu, sa Celine. - Hm, hur kom du och tänka på det sa jag. - Jo vet du mamma, jag kom och tänka på farmors mamma som är en ängel. - Ja, hon sitter nog och tittar ner på sin dotter nu och ser hur mysigt hon har haft det med sina barnbarn den här veckan sa jag då... Tänk vad mycket som försiggår i knoppen på barn!

I kväll är det ett riktigt schysst utomhus disco som hotellet har roddat upp vid poolen. Synd bara att man ska gå och lägga sig;0)
Men som Barbro sa: så här mycket vin som jag har druckit den här veckan har jag inte druckit på 10 år! Haha- om man reser med Lojsan så kan det bli lite crazy i bland;0))

Summa sumarum så är Hill side beach hotell ett fantastiskt hotell som jag rekommenderar alla! Däremot finns det ingen sandstrand om man har detta som krav. Det är även väldigt kuperat på hotellområdet om man har vagn och om det är någon som har gåsvårigheter. Men linbanan underlättar väldigt mycket- går mellan 08-01..

God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar