Translate

torsdag 24 maj 2012

Fethiye dag 6- Turkiet

Dagen kunde inte ha börjat bättre, för i dag hade jag bokat 1,5 timmes massage! Mitt inne i skogen ligger ett naturspa som tillhör hotellet. Det finns ett spa till som ligger i huvudbyggnaden, men vi bor precis intill den lugna delen på hotellet och har då närmast till detta fantastiska "sanda nature spa". Asian Nirvana massagen tog bort alla mina spänningar och gjorde så att min onda rygg mådde mycket bättre! Celine var på kids club och Neo sov.. Synd att vädret inte var på topp bara. När man åker så här tidigt på säsongen så måste man räkna med ett lite ostadigare väder- vilket det också har varit den här veckan. Det är dock inget vi har stört oss av direkt.
Efter en helt fantastisk behandling gick jag och hämtade Celine som lekte för fulla muggar..

Varje kväll anordnar hotellet ett antal aktiviteter så som bingo, olika påkostade shower och party efter i bland. I dag var det utomhus bio och det är Sherlock Holmes som skall visas. Barbro fick även med Celine på bingo hehe:0)
Kvällens höjdpunkt var ändå efterrätten- nygjord varm chokladsufflé med vaniljglass och jordgubbar!

I morgon är det sista dagen i paradiset och då kanske man får skåla i champagne. Vi har nämligen haft en förvisning av vår lägenhet idag :0))
Håll tummarna för guds skull!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar