Translate

måndag 21 maj 2012

Fethiye dag 3- Turkiet

Jag måste bara få berätta om barnklubben som finns på hotellet. Jag blev riktigt imponerad idag när Celine ville gå dit en sväng. Man får dagens schema när man kommer upp till frukosten, där det är fullspäckat hela dagen från kl 10.00 till kl 18.00
Jag brukar aldrig vilja lämna Celine på barnklubb, men idag ville hon verkligen själv. När vi kom dit möttes vi av en super proffsig ansvarig som berättade regler och fick oss att känna oss väldigt välkomna. Celine fick ett eget skåp där hon kunde lägga hennes saker. Sen fick man fylla i massa uppgifter om telefonnummer, simkunnighet, rumsnummer osv.. Här var det inte bara en anställd kan jag säga- säkert 10 stycken som sprang runt med vattenglas och såg till att alla kände sig bekväma. 4 stycken vattenrutschkanor, tv-rum med film och tv-spel, vilorum och legorum. Toalett och dusch fanns, och jag fick berättat för mig att barnen får solkräm så ingen blir bränd och att den gemensamma lunchen äts runt kl 13.00
Då var jag snabb med att säga att jag skulle hämta Celine betydligt tidigare än då. När jag efter ca 1 timme kom och hämtade henne så var det bara hon som inte badade- jag hade glömt att ta på henne en baddräkt:0) När vi kom så var det nämligen pyssel med armband och halsband som stod på schemat.

Neo var för övrigt på tjejspaning på stranden i morse. Haha- så jäkla gulligt!! Hittade en söt flicka i exakt samma ålder som han gärna ville pussa på, och hon ville gärna kramas men balansen på så här små är kanske inte den bästa, så det blev mest massa fummel hihi:0))

Inför kvällen hade vi bokat bord på en av ala carte restaurangerna här. Det finns en huvudrestaurang på hotellet där frukost, lunch och middag intas om man vill äta buffé. Sen finns det 2 restauranger till- en som inte tillåter barn och en Italiensk. Den sistnämnda blev det då så klart för vår del. Det är bara det att den inte öppnar förrän kl 21.00 och då sover vanligtvis Celine. Vi testade i alla fall, och det blev en romantisk kväll med svärmor- hade kanske velat byta ut henne mot Mats just denna kväll haha;0)

Nu står man på terassen och hör vågorna klucka...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar