Translate

söndag 20 maj 2012

Fethiye dag 2- Turkiet

Om man söker i ordboken efter en perfekt dag- så hittar man en bild på en dag som denna!
I går kväll fick jag dock frispel och ringde och skällde ut den stackars receptionisten som svarade i andra änden. I går firades det i hela Turkiet och det var inget undantag här- fyrverkerier och sjukt hög musik precis utanför vårt rum! Neo vaknade och jag kunde inte sova... Sen blev jag orolig att Barbro inte skulle få sova heller. Hon har svårt att sova på nätterna som det är redan. Om man däremot hade åkt med massa tjejkompisar så hade det varit en sjukt grym kväll;0)
Vi bytte rum igår pga att vi inte fick det vi hade bokat. Rätt ska vara rätt, men Barbro tyckte nog att jag var lite kräsen.. Nu bor vi precis vid silence beach- den som bara är tillåten för vuxna. När vi vaknade i morse så möttes vi av en slående vacker utsikt! Kristallklart vatten och doft från pinjeskogen- magiskt!
Dagen har spenderats vid poolen. Celine hoppade i direkt som den fisk hon är, och Neo hade dökul i sin nya flytring som jag köpte i går kväll. Vi var på jakt efter "onda ögat" men hittade ingen. Man fick ett på rummet som en gåva, men Celine råkade ha sönder den. Hon blev jätte ledsen och ville hemskt gärna att jag skulle försöka hitta en likadan till henne. Det sägs ju att onda ögat bringar tur, och det tyckte hon var så spännande när jag berättade det för henne.

I kväll har det varit Turkisk afton i restaurangen och då bjöds det på massa god mat och sen hade de även byggt upp en typisk turkisk marknad med drejning, matttillverkning och diverse andra intressanta saker- Celine vart helt fascinerad.
Kvällen avslutas med ett glas vin på terassen, tända ljus, stjärnklar himmel och en dotter sovandes i knät...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar