Translate

fredag 18 maj 2012

Dax att packa igen..

Den här vecka har varit mer än hektisk.. Rensat garderober inför visningen och ordnat med förskola till barnen. Jag har även haft lite tid över för vänner och familj också:0) Jag och Ann-Sofie åkte till Lotta som precis köpt hus i Täby. En jätte mysig dag i ett jätte fint hus. Fick även där känna på det husliv som man själv kommer att få inom kort- fantastiskt! I Tisdags fyllde min underbara gudson 1- år och man inser mer och mer att tiden bara rullar iväg.. Middag och mys på hög nivå!
I Onsdags hade jag, Johanna och Malin en middag bokad på en av min favoritrestaurang- Halv grek plus turk. En lång och trevlig middag som slutade med en kort barrunda på O-baren och East.
Idag har Celine varit hemma pga att det är en klämdag, så då ringde jag till min mormor och morfar. Det blev lunch i Hammarby sjöstad med mormor, morfar, moster och hennes son Oliver som fyller 8-år idag. Hade inte riktigt förberett mig på just detta event, så jag tog barnen till den närmsta affären i morse för att köpa en liten present till honom. Det blev fotbollskläder i svenskt regi, och tanken var att han skulle ha dessa i sommar när det är massa tråkig fotboll på teven;0)
Tvärs över gatan där mormor och morfar bor så finns ett mycket trevligt bageri och konditori- Magnus Johanssons egna.. En av mina favoriter för övrigt. Jag är våg i stjärntecken, vilket märks när jag ska stå och välja saker. Väger fram och tillbaka, och har sjukt svårt att bestämma mig. Till slut, så blev det massa smarriga bakverk som hamnade i en kartong. Vissa dyrare och mindre goda än andra..
På vägen hem så tog jag tag i en sak som jag tänkt göra en lång tid tillbaka- så nu är en tid bokad;0)

Jag sitter nu med ett glas rosé i min hand och drömmer mig bort till sydligare breddgrader. Drömmen kommer bli verklig i morgon. Jag åker inte till Kreta, som vinet jag dricker är ifrån. Jag, Celine, Neo och min svärmor Barbro åker till Turkiet!! Jag har fått hotellet rekommenderat av min kära vän Linda som själv bodde där för några år sedan.
Jag är sååå taggad :D


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar