Translate

tisdag 24 april 2012

Vänner i fokus och dansavslutning..

I dag har jag ägnat mig åt städning och fönsterputs.. Orkade dock bara med de fönster i vardagsrummet;0)
Sen har det bara varit resor för hela slanten. När man är två olika familjer som skall åka tillsammans, kan det vara svårt att hitta något som passar för alla.. Men nånting ska vi väl kunna få ihop tycker jag! Jag ser verkligen fram emot att åka med Linda, Emanuel, Theodor och min gudson Wilhelm!

Idag har Celine sin dansavslutning på dansskolan- Lasse Kühlers. Detta är hennes andra termin, och det blir tyvärr den sista. Hon tycker att det har blivit tråkigt, för hon inte får röra sig så mycket som hon egentligen vill. Sen kan jag tycka att lärarinnan har kommit sent, lite för många gånger... Så av de 45 minuterna som passet är på, så blir det bara dans i ca 30 minuter. Ann-Britt är dock hur pedagogisk och energisk som helst- jätte bra när barnen kanske är lite äldre och kan koncentrera sig lite bättre;0)

Efter dansen begav jag mig direkt till Kungsholmen. Idag är det nämligen en stor dag för min vän Ann-Sofie, som har sin allra första vernissage! Hon målar helt fantastiska tavlor- ballerinor, änglar, samt olika budskap i skrift. Hon har även designat Charlotte Perrellis nya parfym. Charlottes syster Kina kom med massa prover till vernissagen- såå bra idé! Och jag passar så klart på att promota min kära vän med ett blogginlägg:D
Hojta till om ni är intresserade av en tavla- så får ni alla hennes uppgifter..

Min kväll slutade med dokumentären- "så levde dom lyckliga" på svt1. Mina fina vänner Johanna och Peter blev tillfrågade för en tid sedan, om dom ville dela med sig av deras tid efter "den stora dagen". Efter en tid av velande fram och tillbaka, så tackade dom- ja.
Om ni missade programmet, så kan man alltid titta på svt-play.
Jag fick vara med på ett hörn också..;0)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar