Translate

onsdag 18 april 2012

Fredagsmys..

I dag fick man finbesök av min gudson Wilhelm och Linda. En snabb date hemma hos mig, pga det hemska vädret så blev det så i dag. Mycket tjejsnack blev det innan vi skulle hämta Theodor och Celine på förskolan. Vi höll bl.a. på att spåna lite på en utlandssemester i sommar. Hehe- me like!!! Det ska bli såå kul att åka med familjen Åkerlind :D
Något som bestämdes idag.. Vi skulle egentligen inte åka någonstans i sommar, med det ändrades ganska snabbt;0)

Ilade iväg till förskolan och Barbapapavernissage.. Barnen har pysslat, fixat och donat i veckor inför denna dag. När jag kom så var schlagerdiscot i full gång och det serverades popcorn och frukt. Neo trivdes som fisken i havet.

I kväll så skulle Mats iväg på jobbgalej, så då då hade jag bjudit över mina tjejer- Monika och Lisa. Efter allt snack om diverse resor med Linda tidigare idag, så fick jag en väldans längtan till Grekland. Det blev kvällens tema.. Potatis i ugn med bifteki, tsatsiki, och så klart en smaskig horiatiki till.. Tyvärr hade jag inget grekiskt vin hemma, så det blev vin från Italien, Argentina och Spanien istället..

Tänk att man fick träffa alla sina "bästaste" vänner på en och samma dag! Det kallar jag kärlek :0)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar