Translate

söndag 29 april 2012

Lantliv och 5-års kalas

Vilket härligt väder vi har!!
Neo har varit sjuk i flera dagar, och var inte speciellt mycket bättre när han vaknade i morse heller.. Man känner sig så himla maktlös när dom små blir så dåliga. Celine är ju så pass stor, så hon kan ju numer berätta vart hon har ont någonstans och så, men med Neo är det hopplöst:0(
Tur att min mamma är BVC-syrra så man kan ringa när man är orolig!!

Åter till det vackra vädret som Sverige bjussar på.. Vi skulle åka tidigt från landet idag, just för vi hade 2 husvisningar vi skulle hinna med, och ett 5- års kalas.
Innan vi packade in oss för hemfärd så gick vi en långpromenad. Lantluft friskade upp våra stadslungor så det hette duga:0)
Vi gick och hälsade på får-, och hästbönderna. Njöt av solen, men framför allt naturen. Jag blir så lugn och harmonisk av skogen. Kanske skulle bli en lantjänta- eller Näää..;0)
Mysigt är det i alla fall tycker jag..

Hem och iväg på Celines gamla dagiskompis 5- års kalas. Jag hade ju missuppfattat det hela med "föräldrarfritt" så jag tänkte att jag och Celine skulle ha lite egentid med varandra, med resten av föräldrarna- men icke:0)
Jag blev bjuden på fika ändå. Jag hänger liksom inte med i svängarna längre- liten börjar bli stor :0(
Celine hade laddat hela helgen och tyckte det skulle bli jätte kul att träffa alla hennes gamla kompisar. Hon bytte förskola förra året, och detta måste ha varit det tuffaste jag gjort. Men Celine tog det väldigt bra. Hon pratar dock ofta om hennes gamla järngäng- Nellie, Allis, Vendela, Ebba, Agnes och Inez. Mysiga tjejer allihopa tycker mamma också!
Men Celine kan ju fortfarande träffa dom, även fast hon inte går på samma dagis- det är bara för oss föräldrar att styra upp helt enkelt!
Celine fick även ett kärt återseende med hennes första kärlek- Benjamin. Det var så härligt att se- hon fnittrade oavbrutet genom hela kalaset, och satte sig så nära honom som det bara gick :0) SÖT!!!

Efter ytterligare ett migränanfall idag så har jag tänkt...
Migrän, ryggskott och magkatarr- ska man kanske dra ner på tempot eller är man bara gammal?
Det är bara att inse att man inte är 20 längre.. Fan va tråkigt!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar