Translate

måndag 9 april 2012

Paris- dag 2

Idag är det en dag i barnens tecken. Disney Land är verkligen himmelriket för alla barn- stora som små. Efter en alldeles för dyr frukost på hotellet (€16), tog vi hotellets buss till Disney Land. Eftersom att det är påsk, så är vi långt ifrån själva här! Som tur är så har vi årskort, så kön till biljetterna slapp vi i alla fall. Förra gången kostade årskorten €139, men i år har dessa höjds till €159 per person. Om man hellre vill köpa tex 2-dagarskort, så kostar dessa €131 per person.
Det första man skall göra här är att ta ett fastpass till den åkattraktionen som har längst väntetid. Då kan man istället ta ungarna till något annat roligt under tiden, så slipper man tjat och sura miner. I år är det 20- års jubileum här, vilket kommer firas lite extra.. Skall bli kul att se skillnaden från förra året.

Det blev inte någon skillnad på vädret i alla fall.. Kallt och regn har vi haft i dag, förutom några få minuter när solen tittade fram. Hoppas verkligen det blir bättre i morgon:/
Det finns 2 parker här i Paris, och idag har vi avverkat Disney parken.. Trött i kropp och knopp- nu natta kudden med resten av familjen. Peace out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar