Translate

lördag 7 april 2012

En helt vanlig familjedag..

I natt vaknade Neo varje timme, så man var helt färdig i morse. Det gjorde ju inte saken bättre att Neo började kräkas också som pricken över i:et- Inte igen tyckte vi då! Den här vintern har varit helt förjävlig när det gäller vinterkräksjukan. Jag tycker jag hör hela tiden att folk blir sjuka och att det håller i sig längre än vad det brukar göra. Men efter Neos tupplur, så blev han hur pigg som helst.. Så vi klädde på oss och gick till Humlegården. Idag har det varit grymt bra väder, men kallt. Efter lite bandy och massa gungande så blev lunch på Vapiano. Jag bruka aldrig äta pizza här men tyckte det var dax att prova en. Jag beställde en bruschettapizza, som var helt gudomligt god! Dagen till ära, så kunde barnen få måla ägg efter maten. Vilket var väldans poppis så klart!

Vi skulle egentligen ha en middagsbjudning hemma för Linda och Emanuel i kväll. Men eftersom vi inte visste hur Neo skulle må så bestämde vi oss för att träffas upp på Skansen istället. Vi fick även med oss en av Mats bästa vänner- Daniel. Helt otippat och super mysigt! Idag fick "DKÖ" känna på en riktig familjedag ;0)
För ovanlighetens skull så tog vi med oss 2 vagnar idag. Som jag sen råkade låsa fast i varandra, utan att ha med mig nyckeln till låset. Extremt irriterande! Men som tur var så fick vi åka med Daniel hem sen.. Shit happens brukar man säga;0)

Snart skall Neo nattas.. Sen behöver man väl ett glas Amarone när man packar? I morn drar vi till regniga Paris..

2 kommentarer:

 1. Hej och tack för ett fint inlägg Louise. Kul att se att äggmålningen var uppskattad. Postar inlägget på vår facebook: http://www.facebook.com/vapiano.stureplan
  Mvh Linda Nordlund för Vapiano

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Linda!
   Tack själv, det var väldigt uppskattat av vår dotter. Hon sparade ägget lite längre än man skulle bara;0)
   Kul att det är upplagt på er FB sida tycker jag!
   Mvh Louise

   Radera