Translate

lördag 28 april 2012

Årets första dag på landet..

Igår tänkte jag och Mats att vi skulle vara lite smarta. Vi planerade att barnen skulle somna i bilen på väg ut till landet, så vi bara kunde bära in dom i sängarna när vi kom fram. Gick så där.. Kaos!
Den här helgen tänkte vi spendera hos barnens farfar- Lasse och hans Gill.

Min rygg pajade i början av veckan och jag har knappt kunnat röra mig. I morse så kände jag att dagen inte skulle bli mycket bättre. Min migrän kom smygandes.. Det var länge sen sist nu, men så fort jag slappnar av och kommer ut i naturen så smäller det till. Mats hade planerat sin dag med massa fiske. Hans bror Magnus och hans kompis Lasse skulle komma ut över dagen. Det finns en liten sjö här som grabbarna tycker om att fiska i. Ända sen dom var så små, har dom rott ut med ekan och fiskat i Grytasjön.
Jag försökte att hålla ut med min migrän men var till slut tvungen att avbryta Mats efterlängtade fiskedag. Jag somnade och sov 4 timmar i sträck- helt bort helt enkelt!

Fläskfilé och ananas på grillen, och marshmallows doppade i choklad och strössel till efterrätt.

Ha en trevlig Lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar