Translate

tisdag 10 april 2012

Paris- dag 3

8 timmar av kyla, regn, trängsel och väääldigt långa kötider till åkattraktionenerna, så är jag helt färdig!! Och inte tala om hur trött jag är på alla människor som går in i en. Jag är inte liten men heller inte överviktig sist jag tittade i spegeln. Jag fryser ända in i märgen och känner mig så sjukt ofräsch. Man kan ju undra hur det ser ut när det är fint väder här, och hur många människor som det egentligen får plats på ett och samma ställe. Det var såå skönt att detta var den sista dagen på Disney land. Om ni ska hit så försök att tima in lågsäsong, om det nu finns någon.. Mitt tålamod har testats till det ultimata idag. Höll nästan på att lappa till en fransyska idag, efter hon hade tagit vår stol på lunchstället. "Jag ska äta" hade hon lärt sig på engelska, men allt annat jag sa fattade hon inte alls- förbannade arroganta människa!!! Vad trodde hon att vi skulle gör- pilla oss i naveln eller?!? Både pulsen och rösten höjdes till topp..

Nä idag, hade det varit roligare att vara hemma i stället kan jag säga! Å japp, nu fick jag avreagera mig ;0)
Nu checkar vi ut från Disney land för att ta oss in till centrala Paris.

Ps. Om nu köper årskortet, så får ni också massa roliga rabatter på souvenirer och mat bl.a. D.s

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar