Translate

torsdag 26 april 2012

En fullspäckad dag :0)

I dag tänkte jag dra mig ner på stan i god tid. Efter dagislämning så började min dag med massa ärenden jag skulle få överstökat. Eftersom jag var så tidig så tänkte jag ta en kaffe innan butikerna hade slagit upp dörrarna. Jag hamnade på Caffetteria del Corso, Drottninggatan. Fantastiskt gott kaffe, som serveras på äkta italienskt vis- stående. Man kan köpa till en croissant till, så får man en ännu bättre smak av kaffet;0) Riktigt trevlig personal som mer än gärna snackar italienska med en. Det kom ett gäng italienska turister med Stockholmskartan i högsta hugg. Säger rätt mycket tycker jag..
Att tänka på är att det endast är kontantbetalning här. Jag hade ju självklart bara kort, som vanligt. Så det var bara att kila iväg till närmsta bankomat. När jag stod där, så hojtade min granne på mig. Det slutade med att jag blev bjuden på den där kaffen jag hade beställt:0)
Trevligt sällskap fick man på morgonkvisten minsann..

Butik efter butik, och till slut dax för lunch. I väg till Tures och mötte upp hela tjejligan- Linda, Christine, Sandra och Johanna. Intog en jätte fräsch laxrätt som dagens och hade en plats på uteserveringen- kunde kanske inte bli bättre. Idag var det verkligen en "mötesdag". Jag sprang på Celines gamla förskolepedagog- Emelie. Min gamla guideskolevän- Sven. När jag stod fullpackad med diverse saker inne på Lagerhaus, så träffade jag även min barndomsvän Céline- som jag inte har träffat på flera år. Det är efter henne vi har tagit namnet till vår dotter. Jag tyckte Céline var så fint när jag var liten så, så fick vår dotter heta också tyckte jag!

Ilade iväg till förskolan för att hämta hem Celine.. Sen iväg till jobbet. Idag kom det 2 saker i kläm. Först mötet på jobbet och sen en AW med Yelp. Jag har jobbat som skribent och marknadsassistent på Yelp. Yelp är hälften community och hälften stadsguide. Jag var en av ca 50 personer som hjälpte med att bygga upp den svenska sidan i Stockholm. Yelp har funnits länge och finns redan i 75 olika storstäder. Jag har recenserat Stockholms restauranger, klubbar, barer, kemtvättar, bagerier, kaféer osv.
Ladda ner appen från app-store om ni har en Iphone..

Från Sveavägen till Götgatsbacken.. Ljunggrens blev kvällens sista stopp, där vi firade Paulas nya tjänst på Yelp.

God natt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar