Translate

onsdag 29 maj 2013

ByEngberg & How to Kiss a Frog

I morse var jag på en shoppingrunda. Som vanligt blev det inget till mig, men hittade lite sött till Celine och Neo.
Jag fick ett tips av en vän förra veckan om en utförsäljning som jag har väntat på.
How to Kiss a Frog är ett märke som gör helt bedårande barnkläder och jag hängde på låset.. 
Det är REA fram till 18.00 i dag och mellan 9-17 i morgon och lokalen ligger på Linnégatan 41 i Stockholm. 
Jag hittade däremot bara massa storlekar för 4-åringar, så det var en liten besvikelse med tanke på att jag var ute efter storlek 6 till Celine.
Om man letar efter kläder för bebisar eller till 3-, och 4-åringar så kommer ni hit för det finns hur mycket fint som helst för er!!!
Ta med kontanter för de tar inte kort...

Jag kom sedan på att How to Kiss a Frogs största svenska återförsäljare hade utförsäljning nu i dagarna. Brummade vidare till Nybrogatan 72 och till ByEngbergs butik BEN. 
Där hittade jag ett jätte sött linne från Petit Bateau och en vit englalik klänning till Celine från How to Kiss a Frog. Neo fick bara en t-shirt från Mini a Ture med ett flygplan på magen. Här måste ni skynda er för det finns inte så mycket kvar. Butiken fylldes däremot på med massa andra nya fina kläder när jag var där. Dock ej på REAn...
Celine och Neos första fotojobb var för ByEnberg och en av tjolarna som Celine hade på sig, var 50% billigare nu. Jag lägger upp ett foto nedan.. Tjolen är från Mini a Ture och är i tyll. Här kan se fler foton från den dagen- Modefotografering! 
Om ni inte har vägarna förbi så kan ni alltid shoppa här också.. http://www.byengberg.com/

För er som följer mig här på bloggen så var Celine på casting i Måndags för ett tyskt klädmärke- så nu på Söndag ska hon på hennes andra fotojobb :0)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar