Translate

söndag 19 maj 2013

Sista dagen i Marbella

Sandra skulle hämta upp oss lite innan kl 13.00 för att skjutsa oss till busshållplatsen- vilket innebar att vi hann med lite strandhäng innan vi skulle bege oss hemåt igen. Från hotellet tar det max 10 minuter att gå ned till stranden och det är en fröjd för ögat hela den promenadbiten. Lyxhus efter lyxhus och vackert grönt överallt!! 
Det har inte varit jätte varmt här nere så det har inte varit så många som har legat på stranden. Det gjorde oss absolut ingenting, för vi fick hela stranden för oss själva ett par timmar :0)

Som pricken över i:et så unnade vi oss lite rygg-, och fotmassage. Som på många andra stället ute i världen så går det oftast människor på stranden och jobbar svart som massörer. Oftast är det kineser. Hon ville först ha 15 euro för 20 minuter men jag fick ned priset till 10 euro. Riktigt duktig tjej med bra nypor. M kunde inte motstå heller så hon ställde sig näst på tur. Detta blev en riktig bra avslutning på en helt underbart trevlig helg!! Sandra har stått med öppna armar och kört omkring oss överallt. När man bara är borta en helg och när ingen av oss har varit här förut, så är detta guld värt. 

Mellan NH Marbella och busstationen tog det endast några minuter med bil. I stället för att betala ca 90 euro till flygplatsen med taxi så betalar man i stället 8 euro för att åka buss. Under lågsäsong kostar det ca 6 euro/väg. Super smidigt och snabbt- utan trafik tog den sträckan oss ca 40 minuter. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar