Translate

söndag 2 juni 2013

Bakom kulisserna på dagens fotoplåtning

Celine var på casting i Måndags och fick jobbet som skulle vara nu i helgen. Det är ett tyskt klädmärke och butikerna finns på många orter i Tyskland. Eftersom att det är en höstkollektion så kan jag inte säga så mycket mer än så här.. Jag frågade så klart innan vad jag fick lov att fota och lägga ut offentligt.

Jag hade varit lite nervös inför i dag p.g.a att jag först och främst skulle köra en ny bil som jag aldrig hade kört förut och sedan trodde jag inte, att jag skulle hitta dit vi skulle. Mats hade en fiskedag inbokat i dag så min trygga chaufför hade andra saker för sig med andra ord.
Jag skulle vara ute på Smådalarö lite efter 09.00 i morse så det blev en tidig start på dagen.
Smådalarö ligger precis efter Dalarö- söder om Stockholm. Ute vid Smådalarö Gård mötte jag upp hela gänget som sedan visade mig vidare in till stället som vi skulle vara på under dagen. Det var ett privatägt område som låg precis vid vattnet. En svensk idyll som hette duga- bilderna nedan berättar allt!

Allt sköttes mycket professionellt och det var säkert 10 personer eller fler som stod bakom allt fix och trix. Det bjöds på frukost, fika med alla tillbehöver- ja allt som vi föräldrar kunde sysselsätta oss med medan barnen blev uppassade av all personal.

Celine fann en vän på en gång- som också hette Celine. Det är så fascinerande vad barn har lätt med nya kontakter. Annat med vuxna.. Man står och smygtittar på varandra en bra stund innan "kardan" slängs fram. Celines föräldrar var hur sköna som helst och vips fick jag lite sällis i min ensamhet ;0)

Det har varit en helt fantastiskt fin dag i dag med massa kul. En dag som avslutades hos min mamma och pappa med syster och svåger!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar