Translate

torsdag 16 maj 2013

På väg till Puerto Banus- Marbella

I går var det en mindre rolig dag på jobbet. Kaos för min del.. Försökte tänka positivt och tänka på vad morgondagen hade att erbjuda i stället. I bland har man dåliga dagar helt enkelt. 

I går kväll kände jag på Neo och upptäckte att jag skulle få vara hemma med honom i dag. En 4-timmars sömn i dag gjorde susen, för sedan blev han som vanligt igen. Hoppas bara inte febern kommer tillbaka i kväll. Men nu får pappa Mats ta över hemmet... ;0)

Jag träffade upp Mathilde på Arlanda. Vi hade bokat in oss på en kvällsflight- vilket jag oftast inte föredrar. Jag går hellre upp tidigt och flyger tidigt än att flyga sent på kvällen. Om man ska flyga långt så föredrar jag däremot ett kvällsflyg. Det blev med flygbolaget Norwegian igen- vilket det oftast blir om jag inte reser med oss/jobbet.. 

Jag och Mathilde ska på en tjejresa- helt utan barn och gubbar:0) 
Vi har en underbar helg att se fram emot, där vi kommer få VIP-treatment av min gamla kollega och vän Sandra som har bosatt sig här nere på senare år. Vårt schema är redan klart och det är fullspäckat med massa skoj!! Nu får vi bara hålla tummarna att vädergudarna är våra kompisar också!!

På Arlanda träffade vi även Paula som skulle flyga med samma plan ned!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar