Translate

lördag 18 maj 2013

Marbella- la segunda dia

I går blev vi upphämtad av bästa Sandra runt 19.00, för att sedan bege oss vidare till innestället " La Sala " på en fördrink. Det är tydligen ägt av fotbollskillar som gillar det lilla extra. La Sala har även tagit över Budha bars beachställe- där alla yetsettare samlas- både kändisar och alla vi andra dödliga människor;0)
Vackert beläget med bergmassivet som bakgrund. 

Snabbt uppstucket och vidare ned till Puerto Banus igen för att plocka upp vår Paella som vi Sandra hade beställt tidigare samma dag. Jag sprang in och skulle hämta, men det hade jag inte behövt. Servitören tog en flaska rosé under armen och Paellafatet i famnen och transporterade detta till bilen. Sandra och hennes familj är stammisar här och det märkte man!! Allt är bara så sjukt trevligt här!!!! Väl hemma i Sandras vackra hus- drack och åt vi massor... Hon visade runt oss- rum efter rum. Man kände sig som hemma direkt!! En bättre värdinna får man leta efter... 
En galen natt på heta " Suite " förgyllde resten av natten. Den här nattklubben ligger inne i ett av områdets bästa hotell- Puente Romano. Här skall jag bo någon gång!

En extremt intensiv dag och natt avslutades med en stående applåd. Kunde inte ha blivit bättre.. 

Jag var ju inte lika stark i dag direkt. En långpromenad längst den vackra strandpromenaden var vårt mission i dag. Ca 6 km gick vi och ju längre vi gick desto mer förälskad blev man. Jag kan inte förstå att jag inte har varit här tidigare. Marbella ligger utan tvekan på min 10 i topp lista. Både jag och Mathilde har har så förutfattade meningar innan om detta område och trodde att det var nedgånget osv.. Super rent, sjukt bra standard på hotell, grymma restauranger, vackra människor, vackra hus och bilar- jag är imponerad!! Man har ju rest en del och upplevt en massa, men det man har kommit underfund med under de här 2 dagarna är att Marbella har allt man kan tänka sig. Jag kan förstå varför folk vill bosätta sig här eller åka tillbaka hit år efter år- allt har klarnat nu helt enkelt ;0)

Efter en lång promenad så var det dax för lunch. En jätte god hamburgetallrik beställdes in på " Picasso ". Det är alltid fullt med folk här och oftast kö runt 14.00- vilket det var när vi kom dit. Eftersom det alltid är mycket folk här så sa Sandra att man skulle veta om att inte förvänta sig långa och romantiska middagar här, men annars är det ett jätte bra ställe. Fenomenet " Siesta " är ett bra påfund tycker jag- vilket jag utnyttjade i dag. M var lite sugen på shopping, så det petade vi in innan vi skulle möta upp Sandra och hennes väninna Mary på " Sinatra ". El corte inglés åkte vi till och staplade runt med våra höga klackar... Gick sedan ned till Puerto Banus äldsta och populäraste bar " Sinatra ". Firade 35- år i fjol.. Bra musik och bra stämning! Pasta på mysiga Italienska " Amore e Fantasia " hade vi bokat redan tidigare på dagen. Kindpussar med servitören, levande musik och skrinet full med god mat- kunde ju inte sluta där. Därför åkte vi vidare till " Suite " igen. Efter våra bravader i går natt så fick vi en high five med ena chefen haha!! 

Tröttare än tröttast slängde småbarnsmammorna in handduken och begav oss hemåt. 

God natt!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar