Translate

söndag 5 maj 2013

Vänner

I går kväll blev jag åter igen påmind om hur viktigt det är att ha bra vänner. Man skall inte umgås med människor som tar massa energi av en. Jag är en sådan person som tänker sönder saker ting. Därför har detta blivit min terapi- alltså skriva. Detta är ju inte allt som behövs. Man måste göra val- val om vägar man skall ta i livet.

I går hade vi inbokat en barnfri parmiddag på Värmdö. Våra barnvaktsplaner gick inte riktigt som tänkt, så Celine fick följa med oss. Ann-Sofie och Filip hade köpt ett sådant sjukt fint hus. Inte riktigt klart än men snart så.. Här kan Fia verkligen koncentrera sig på att måla sin fina konst.
Kvällen bjöds på toppklass mat, gott i glaset och schysst musik, men framför allt - gott sällskap!!
Jag somnade med en varm känsla i kroppen- kärlek heter det har jag hört ;0)
Fina vänner skall man vara rädd om..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar