Translate

söndag 21 juli 2013

Celines första kalas som 6-åring

I går var det fullt ös här hemma. Nästan 20 barn och nästan lika många föräldrar spenderade sin eftermiddag hemma hos oss.
Jag chansade för några veckor sedan, med en kalas-inbjudan mitt i semestern. Det var många som inte var hemma så klart men jag tyckte ändå att vi fick ihop ett riktigt härligt gäng med glada barn och vuxna.
Celine räknade ned dagarna och var mer än förväntansfull inför kalaset. Vi brukar alltid vara bortresta när hon fyller så detta var nog det första riktiga kalaset som hon haft på hemmaplan.
Hon fyller egentligen nu den 23:e men vi ville dela upp kompisar och familj..

Det var en salig blandning av barn här i går- Vendela från hennes första dagis hon gick på, mina närmaste vänners barn med syskon, Mats barndomskompis barn, nya dagiskompisar med syskon och Mats vän från hans jobb med familj.
Jag älskar att blanda människor- även när jag har drink hemma med vänner. Jag tycker människan är intressant och det är spännande att se hur mina absolut närmaste fungerar ihop med varandra. Låter kanske lite freaky men det är bara så jag är funtad. Mats brukar alltid reagera och fråga hur jag tänker ;0)

Vi började med att grilla hamburgare till alla innan poolen öppnades. Presentöppning var det tjat om innan så klart. Alla barn samlades på en liten plätt vid huset. Alla var engagerade, men det var väl bara för att det skulle gå snabbare och att de fick bada någon gång :0)
Super fina presenter fick hon!!
Justin Bieber handduk och kudde fick hon- vilket hon blev överlycklig över med tanke på hur mycket hon tycker om honom. Jätte vackra smycken som hon tog på sig på en gång. När jag var liten så köpte man ett hjärta som var delat och där det stod "best friends" på. Det fick hon av hennes fina kompis Alicia. Sååå gulligt tyckte jag och vilka minnen! Nu har Celine och Alicia en varsin del av hjärtat. Massa pyssel och dockor- ja en hel del med andra ord.

Poolen blev snabbt full med lekandes barn och snygga pappor som tog hand om de mindre barnen. Mammorna stod bara och njöt av tillvaron. Även fast kalaset varade hela eftermiddagen så gick det fort ändå. Jag kan bli lite stressad över att inte hinna med allt man vill under bara ett par timmar, så jag körde på lite mer timmar. Tur att man hade bjudit in vuxna också så man fick hjälp!!

Jag fick ett jätte bra tips av Helena härom dagen. I stället för att göra en tårta som kanske inte tycks om av alla barn, så fixade jag ett glass-slott. Jag var inne på nätet och kollade lite och tänkte att det kunde jag väl testa. Det blev faktiskt en hit! Rekommenderas starkt till er som tänker fira en prinsessa framöver..
Till sist var det en sedvanlig "fiskdamm" som gällde. Nöjda barn är det bästa som finns!!

En helt underbar dag som avslutades hemma hos Charlotte för min och barnens del. Mats satt på taket med lite gott i glaset, tillsammans med ett gäng vänner och njöt av den svenska sommarkvällen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar