Translate

fredag 8 mars 2013

Naples- Florida dag 2

8 grader kl 07.30 på frukosten idag... MEN sen någon timme senare kom värmen tillbaka alá Florida style!! Blev lite orolig där ett tag ;0)
Efter frukosten tog vi en promenad i området och kollade lite mer hus.
I dag hade vi planerat att få in lite shopping och så blev det också.. In med alla i bilen och körde i ca 30 minuter tills vi kom fram till ett av sydvästra Floridas bästa outlets- Miromar. Super super fint var det där, med nästan 150 butiker och en hel del bra restauranger. Jag befann mig i himlen! Jag kan dock inte rekommendera att ha med en gnällig 2-åring eller en 5-åring som hellre ville bada i en pool istället för att gå i tråkiga butiker.!! Oh well, vi fick med oss hem en hel del fin fina saker ändå- skam den som ger sig och tack för att söta mutor finns;0)

Vi bor på ett Best Western hotell här som är 3+ i standard. Det finns allt man behöver. Kontinental frukost ingår, vilket är ovanligt i USA, då man alltid får betala extra för den måltiden. Det är gratis parkering och även gratis wi-fi. Det man alltid kan vänta sig även fast det är ett medelklass hotell är att det nästan alltid är kanon bra service. I morse fick vi med oss en broschyr från hotellet som skulle få oss mer rabatt på shoppingen idag. Så fråga alltid i receptionen om det finns något samarbete med de olika outleten som finns i området. Vi sparade nämligen in massor idag tack vare det..

Igår var jag, Mats och pappa på T.G.I Friday medan mamma stannade hemma med barnen. I dag blir det en repris men då går hela gänget.. Undrar bara hur jag ska få liv i Neo....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar