Translate

måndag 18 mars 2013

Disney World- Orlando

Igår checkade vi in på hotell Royal Plaza i Orlando. Jag hade fått in oss precis där man ska bo tydligen.. Om man gick en ca 10-15 minuters promenad på Plaza boulevard så kom man fram till Disney downtown. Celine och Mats åkte direkt till Seaworld medan jag, Neo, mamma och pappa gick på en promenad.. Jag har varit på Disney World 2 ggr tidigare men kände knappt igen mig. Det byggs på och ändras hela tiden här.
Här i Disney downtown fanns det allt när det kommer till restauranger, shopping av Disney prylar och faktiskt- en hel del bra party. Under den här perioden firar man St. Patricks day och alla gick runt med gröna kläder, drinkar m.m.. Den Irländska puben var mer än populär. Detta är ett jätte stort område som har cirkus, bio, musik osv. Mamma och pappa som aldrig varit här- blev det mycket att ta in för. Då sa jag till mamma att detta inte var någonting i jämförelse till vad som väntade morgon dagen.

Idag har vi alltså varit på en av Disney worlds parker- Magic kingdom. Disney World är ingen park utan en heeel jäkla by!! Vi bor mitt i smeten kan man säga. Buena vista lake i området, några minuter från downtown och ca en kvart från alla parker med bil- för cirkus 910:- per natt!!!
Hotellet vi bor på är 3+ i standard och då ingår wifi och det finns pool. Ca 40- år på nacken men helt godkänt förutom mamma och pappas kackerlacka till husdjur.. Innan vi gick och la oss igår sökte jag med ficklampa igenom varje skrymsle och vrå kan jag meddela folket!!

Jag tänker inte skriva så mycket mer. Jag låter fotona snacka vidare för nu måste jag knyta mig.. I morgon bitti åker vi vidare söder ut. Vi skulle behövt minst 1 dag till här men nu blir det fokus på ett av mina absoluta favorit ställen i världen- MIAMI baby!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar