Translate

måndag 11 mars 2013

Celebrity- Silhouette

Idag ligger vi och guppar någonstans utanför Kuba- på väg till Mexico. Andra gången man stiger ombord på Celebrity Cruises men den här gången är det inte Soltice utan Silhouette istället. Grymt stor båt som slukar massor med folk!! Incheckningen igår gick hur smidigt som helst. Det känns skönt att få vara på ett och samma ställe nu 1 vecka fram. Ett stort plus är ju så klart att vi får vakna till ett nytt land varje dag. Vi har en hytt med balkong och den havsutsikten kan man knappt klaga på!!!
Det stod en flaska kyld skumpa och en frukttallrik när vi kom. Sen kom ett fat med lite småplock också.. Bad i poolen och en dans show av Celine bjöd eftermiddagen på innan vi skulle göra oss i ordning till kvällen. Barnen åt innan så de bara kunde somna sen. Vi har 4-rätter från en alá carte meny som vi får välja mellan varje kväll. Vår servitör gjorde i ordning en säng av 2 stora stolar som Celine kunde somna i och Neo hade redan somnat i den enda vagn som vi har med oss..
Servicen är på topp!! Det roligaste jag vet är att gissa vart människor är ifrån.. Här har all staff sitt hemland på deras namnskyltar, vilket gör mitt intresse till en liten lek jag kan underhålla mig med haha;0)
I morgon vaknar vi upp i Mexico... I LOVE THIS!!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar