Translate

tisdag 12 mars 2013

Cozumel- Mexico

I dag vaknade vi upp i Mexico!! I går kväll var det galamiddag på programmet och då var det uppklätt som gällde- super trevligt verkligen!!

Vilken j---a tur att man har varit här ett par gånger tidigare, för i dag har vi bara haft skitväder .. Varmt och kvavt men nästan bara regn. Vi köpte till en badutflykt till en av stränderna här på Cozumel- Playa Mia. Förra gången vi var här så åkte vi på en grym utflykt med beach boogies. Den ena stranden var magisk och heter Punta Sur.. Den här stranden har också potential men vädret gör allt mycket sämre tyvärr. Är lite små trött på det varierande vädret nu och tänker igenom alla resmål man varit på och kom snabbt fram till att Egypten är helt klart den destination som är mest solsäker så här års. Men jag ska inte vara bitter, vädret kommer bara bli bättre ;0)

Cozumel är en ganska stor ö som ligger precis utanför Yucatan halvön. Man kan komma hit med båt från Riviera Maya också. Riviera Maya sträcker sig mer eller mindre från Cancun i norr och ned till Tulum i söder.

Playa Mia är en park som ligger precis på stranden. Här finns ett vattenland med vattenrutschkanor och lekhörna med leksaker till lite mindre barn och böcker.
I vårt packet ingick all dryck och mat som man orkade få i sig, så det blev en mat och dryckes utflykt idag med andra ord!!
Mats unnade sig en massage i regnet och Celine ville hålla i massa djur hela tiden ;0)

I morgon fyller min mamma 60-år och det skall firas på Cayman Island..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar