Translate

torsdag 7 mars 2013

Naples- Florida dag 1

När vi skulle äta frukost i morse så trodde vi inte att vi var på en sol och badort direkt.
10 grader och nästan inga varma kläder nedpackade.. Så vi satt utomhus med full mundering och åt våra bagels och amerikanska våfflor. Idag var det inte läge för något sol och bad men vi åkte ned till stranden ändå. Vilken beach!! Kritvit sandstrand som sträcker sig så långt ögat kan nå. Däremot var vattnet grumligt och vilt! Vi gick och plockade snäckor samtidigt som vi njöt för fulla muggar. Det är något speciellt med vatten och hav..
Sen åkte vi och kollade in alla super lyxiga hus som låg ett efter ett. Länge sen jag såg så många "slott" på ett och samma ställe.
Lunch på The cheesecake factory blev det idag och jag och pappa pratade om vår favorit serie " The bigbang theory " och Penny som jobbar just här. Grym service och utsökta STORA maträtter. Vi fick tom med oss massa mat hem igen.. Om ni äter här någon gång i framtiden så rekommenderar jag verkligen deras " chicken orange "..
Vi bor jätte centralt och har nära till shopping och restauranger. Vi har även nära till ett zoo. Naples zoo gick vi in på och jag trodde inte att det skulle vara något speciellt men det var det faktiskt. Många roliga djur så som tigrar, lejon, zebror, apor, giraffer, kameler och mycket mer. Det kostar $18 för vuxna och $12 för barn i Celines ålder, Neo gick gratis.

En kylig men solig dag som blev perfekt för en utflykt.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar