Translate

onsdag 1 februari 2012

Dubai- dag 2

Vilken härlig dag vi har haft!! En förmiddag vid poolen med en liten fisk till dotter och en sprinter till son. Jag är så himla stolt över våra barn. Celine simmar och är helt orädd för vatten- en riktig liten firre. Neo är så sjukt söt när han går runt med sina armar rakt upp i luften- precis som om att han har vunnit en fotbollsmatch :D

När solen försvann bakom hotellet, gick vi ned till stranden. Ljus pudersand och jätte rent vatten. En strand som passar perfekt för barn, eftersom det också är långgrunt. Jag och Celine strosade runt vid brynet och plockade vackra snäckor, medan Mats låg på solstolen en sväng när Neo låg och sussade.

Jumeirah beach påminner väldigt mycket om Miami beach tycker jag. Samma typ av strand och alla dessa höga byggnader, som stoltserar sig i bakgrunden.

I Dubai serveras det ingen alkohol på restaurangerna, förutom på dem som ligger inne på hotellen. Det är bara det att åldersgränsen här är som USA- 21 år. Detta drabbar oss tyvärr, och det är verkligen skittrist!! Jag som ville äta på Buddha bar :0((
Det är ju halva grejen när man åker utomlands- att njuta av ett gott glas vin till maten.. Tur att man fick med en box från Arlanda som man kan njuta av i alla fall!

Vi satte oss på en Libanesisk restaurang, eller Syrisk- enligt servitören.. Gott var det i alla fall!!! Massa goda mezes och grillade rätter åt vi- mumma!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar