Translate

måndag 21 augusti 2017

Yoga och SPA med kidsen

Barnen älskar att träna och har sportaktiveteter flera gånger i veckan hemma. Celine har precis varit på gymnastikläger 5 dagar i Falun och Neo älskar allt som har med bollar att göra. Jag hade packat med mig träningskläder för hela familjen så vi kunde träna lite på semestern också. Det blev inte så mycket men vi avslutade våran vistelse här med ett yogapass tidigt en morgon. Magiskt läge mitt bland olivträden med utsikt över Medelhavet gav passet en extra touch. Jag älskar yoga! Barnen var superduktiga. Celine har ju stenkoll på hennes kropp men jag visste inte hur Neo skulle fixa ett sånt långt pass. Gick skitbra!

Bad för hela slanten sen och det var stranden som gällde den här gången också. Kristallklart vatten och fin sandstrand. Nya och schyssta strandmöbler.. Havet svalkar riktigt ordentligt i hettan. Så skönt att det inte är som Thailand, där man är lika varm som innan man badar när man kommer upp.

Det är inte bara bort hotell som ligger här utan det finns lite andra boenden också. Såg ett superfint hus som ligger kungligt precis borta vid bergsknuten. Lyckos den greken som äger det! Litet café, ett par restauranger och supermarket finns. Det finns även en superfin strandklubb här. Nice att ta nåt svalt att dricka och kolla när solen börjar gå ner.

På eftermiddagen hade vi bokat en timmes SPA på hotellet. Alla i familjen älskar massage och då tänkte jag skämma bort oss som sista grej innan vi skulle hem till skola och jobb igen. Supertrevlig personal och väldigt omtänksamma och duktiga.. Vi njöt till 100% :)

Vilken vecka det har varit.. Vi har bott i ett superiorrum med havsutsikt, vilket jag starkt rekommenderar. Bokar man utan havsutsikt så tittar man in i byggnaden framför. Inge kul. Magisk solnedgång på kvällarna. Sååå romantiskt! Bra mat, även i buffén;) Hotellområdet är nytt och superfint verkligen. Neo nös 3 ggr och så sa jag att han fick önska sig nåt. Då ville han att vi skulle boka om resan till en vecka till. Celine höll helt med! Utflykten var bra också tyckte alla. Hoppa från båten var höjdpunkten!

Nu ska vi åka Neo hem igen om några timmar. Landar vid midnatt om allt går som planerat. Sen är det bara att köra barnen till deras pappa och få ett par timmars sömn innan man ska tillbaka till Arlanda igen. Från ett favoritställe till ett annat. Det blir ett pass till mitt älskade Cali! Tufft med 10 timmars tidsomställning dock... Tjing!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar