Translate

söndag 6 augusti 2017

Cykla, bada, Nobu Malibu- crewlife in Los Angeles

För några dagar sedan klev jag av mitt pass från LA. Det är ett tufft pass men älskar det ändå. På vägen till LA har vi tre (!!!) serveringar ombord som ska schemaläggas in till minsta detalj. Som Steward har du ett jättestort ansvar att allt rullar på som det ska. Man är liksom spindeln i nätet kan man säga. Men med våra duktiga värdinnor/värdar/purser är det aldrig några problem. Så coolt att det ändå är så mycket som ska klaffa under en flygning. Med 9 timmars tidsskillnad och ca 11 timmars jobb så är man rätt färdig efter ett sånt här pass. Sjukt kul är det och jag trivs hur bra som helst! 

Jag hann aldrig få ut något om förra turen till LA och vill gärna dela med mig av det nu istället. Därför kommer det massa härliga bilder här nedan..

Förra turen togs jag med på en cykeltur från Venice Beach till Santa Monica. Det tar ca 20 minuter att cykla den vägen. Man kan cykla snabbare såklart, men det är så mycket att titta på under vägen. På ett så långt pass som till LA är det alltid 3 piloter i flight deck. Alla följde med och cyklade, även våran härliga purser och vår söta värdinna. Superhärligt gäng blev vi! Hyra cyklar kan man göra överallt här, och vill man så kan man pressa priserna en aning. Jag tog en ascool gul cykel med feta däck. Länge sen man satt på en cykel. Blev nämligen påkörd för 10 år sedan och har inte vågat tidigare. Vilken frihetskänsla!!!

Vi tog en snack på den legendariska Bubba Gump Shrimp Co. Har man sett Forrest Gump så slungas man mentalt tillbaka in en sväng i filmen. Vi beställde in räkor friterade i färsk kokos och en apelsindippsås till. Godaste jag ätit på länge. Vidare därifrån cyklade vi förbi en restaurang på Venice Beach och avslutade med nachos på Baja Cantina. Dagen efter vaknar man alltid supertidigt så det är bara att knalla upp och ta sig till ett trevligt frukostställe. Lite olika hur jag gör, men den här gången hade jag riktat mig in på The Butcher´s Daughter. Ett hippt ställe som ligger uppe på Abbot Kinney BLVD. Vi var där på en lördag förmiddag, vilket inte var det bästa kanske. Väntetid på ca en timme var inget vi hade tid med innan vi skulle jobba igen. Vi gick istället till ett coolt ställe mitt över gatan som heter Kreation Organic. Allt är ekologiskt, råpressat och mycket gott. 

Den sista turen till LA hann vi med rätt mycket också. Men den här gången fick jag med min gamla kollega och vän från Nextjet. Kapten Maria ville se hur det va på mitt nya jobb. Hon hade aldrig varit i LA så det passade ju jättebra att hon hängde med mig en sväng. Jag hade redan bokat bord på min favorit Nobu för en månad sedan. Det är så populärt att man måste ringa så långt innan. Det finns fler Nobu i LA, men jag hade riktat in mig på underbara Nobu uppe i Malibu. Vi hade bordet bokat redan kl 18 men vi hann med att bada på Venice Beach innan. Vi blev fyra härliga som hoppade in i en Uber som tog oss ca 35 minuter norr om vart vi var. Rekommenderar verkligen att ta en Uber. Mycket bättre priser än en vanlig taxi. Vilket ställe alltså!!! Magiskt läge precis vid havet. Solen började gå ner bakom bergen och stämningen var på topp. Service, mat, läge och sällskap- MAGISKT! 
Bästa turen på länge... Hade bästa Thomas med. Vi gick samma kurs och jag har så kul med honom. Nu om några timmar ska vi jobba tillsammans igen. Den här gången blir det Hong Kong :))

1 kommentar:

  1. After they’d acquired the required documentation and licenses, they were allowed to create top rated on-line casinos in Canada 온라인카지노 and sportbooks positioned of their native Kahnawake lands. The biggest offenses like these can land the owner as lots as 5 years in jail. Other, smaller offenses can carry a maximum sentence of 2 years in jail or a $5000 good. Online playing was found to be particularly susceptible cash laundering and terrorist financing, with this risk being classed as “very high”, the best potential risk degree.

    SvaraRadera