Translate

söndag 20 augusti 2017

Båtutflykt med Seabreeze och BBQ

I fredags hade vi en lång dag framför oss. Det var dags att se lite mer än bara hotellområdet.. Vi hade bokat en heldag med sol, bad och bara avkoppling.

Så här skriver Apollo;

Följ med kapten Aris och hans familj på en avslappnad båttur över till grekiska fastlandet och den härliga sandstranden i naturområdet Kalamas. Här kan du njuta på stranden och ta ett svalkande dopp i havsguden Poseidon hav. På stranden serveras en välsmakande barbeque till lunch. Båtturen fortsätter till den blå lagunen för ett badstopp i det klara vattnet. På hemvägen för vi ett sista badstopp utanför Perama.

Kan börja med att säga att det var en väldigt skön dag jag hade tillsammans med mina små troll. Däremot är vi extremt bortskämda tror jag. Vi har rest massa och sett massa vackert under åren. Det har liksom kommit med mitt val av yrke. Kan inte säga att jag är rik av pengar. Jag är rik av upplevelser! Jag hade målat upp en bild av en båttur vi gjorde i Malaysia för nåt år sen. Den var magiskt. Fin gammal träbåt, där vi stannade på en strand som liknade Robinson ön. Åt i djungeln liksom. Den Joniska ögruppen är väldigt grön och frodig också så..

När vi kom fram till naturområdet så var det inte riktigt vad jag/Vi hade målat upp tyvärr. Inte speciellt klart vatten och på stranden låg det ena och andra. Dött djur, bildäck, skräp, skor m.m. Det positiva här var maten. Sjukt gott! Grillad kyckling eller fläskkotlett med grekisk sallad och tsatziki. Badstopp nummer två var super! Barnen hade kul. Hemresan var nästan min höjdpunkt på hela dagen. Skön musik, sol, varma saltvattensvindar och ett sista härligt dopp i klart och fint vatten. En lång och extremt varm dag men mysig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar