Translate

måndag 14 augusti 2017

Charterdags med kidsen till Grekland!

Äntligen är dagen inne... Vad jag har längtat efter att få åka till Grekland och umgås en hel vecka med mina barn! Jag har länge sparat till den här resan, vilket jag är supernöjd med. Nu är träningskläder, badkläder och solkräm nerpackat.

Känns lite konstigt att sitta på Arlanda utan uniform, men jag vänjer mig snart ska ni se. Länge sen jag och kidsen fick åka utomlands. Det har varit så sjukt mycket som har hänt på det här året. Sist var vi också i Grekland men då på en annan ö. Ett otroligt vackert bröllop på Santorini var det då. Nu ska vi tillbaka till ön Korfu. Korfu ligger i en ögrupp som heter Joniska övärlden. Grön och otroligt vackert är det. Ligger på Greklands västkust. Celine var bara 1 år när hon var senast, så det ska bli intressant att besöka ön igen.

Hotellet vi ska bo på heter Mayor Pelakas Monastery och ligger på västra Korfu i orten Agios Gordis. Det ska bli superroligt att få hälsa på mina gamla kollegor på Apollo och Novair. Hoppas man känner igen nån. Jag är väldigt spänd på att se den nya Neo som precis blivit levererad. Min son Neo blev så glad att han hette likadant som A321:an :)

Jag kommer blogga en del från Grekland, om internetuppkopplingen är med mig.. Man vet ju aldrig. Häng med om ni har lust!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar