Translate

måndag 3 december 2012

I morgon drar vi till paradiset!

I dag loggade jag ut med ett brett smile på läpparna! Out of Office- kommer tillbaka den 20/12 :0)
Nu har man 2 veckor i värmen att se fram emot. Men jag ska inte ropa hej än- inte förrän jag sitter i mitt förbokade säte. Jag tycker det inte har varit annat än sjukdomar här hemma. Jag har packat ned hela Apoteket känns det som. Eftersom jag åker själv med barnen så har man förberett det mesta. Taxi bokad, väskan packad, vagnen nytvättad, säte förbokat, taxfree varor förbeställt. Nu håller jag bara tummarna att Neo håller sig lugn i mitt knä- allra helst i alla de 12 timmar som det tar att ta sig till Malaysia. Hmm- önsketänkande kanske..

För er som brukar läsa min blogg kommer kunna följa oss så länge internet funkar ;0)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar