Translate

fredag 30 november 2012

Media

Idag har jag en ledig dag från jobbet. När man är ensam hemma så får man så mycket tid över till att tänka på saker och ting.
Idag som alla andra dagar, tittade jag in på FB och såg en länk som jag gick in på och läste.

Jag får ofta höra att- hehe, har du inte lagt upp något på FB idag, om jag då inte har gjort det på några dagar. Jag vet aldrig om det är med en viss nedsättande ton eller bara en rak och nyfiken fråga jag får.
I dagens samhälle, och allt som har med vardagen att göra så hinner man omöjligt träffa folk så som man gjorde innan man fick barn och så vidare.. Därför tycker jag att Facebook är bra. Jag tycker det är skitkul att följa vänner och bekanta via detta genialiska påhitt- som FB ändå är.
Sen kanske man inte behöver lägga ut så mycket som jag kanske gör- vilket jag kan erkänna ;0)
Jag sitter i telefon hela dagarna på jobbet och när jag kommer hem så orkar jag oftast inte prata mer, utan tycker att sms eller en konversation på FB kan vara kul istället.
Jag kan också som alla andra haka upp mig på vad folk skriver, och hur många barnbilder man lägger upp på sina barn osv. Men jag gör ju likadant, så jag ska egentligen inte yttra mig. Om det är något man hakar upp sig på är det väl bara att bläddra vidare?
Tv- serien Solsidan visade ett avsnitt som var helt klockrent! Det är exakt så det är.... Jag skrattade läppen av mig, och kände igen mig i vissa fall. De klassiska sakerna som man gör är: man fotar sina fötter på en paradisstrand (check), skriver att allt är såååå myyyysigt med aaaaalla man känner när man skall göra något (check), man lägger upp en massa söta foton på sina barn (check), man lägger upp massa foton från semestern (check), man skriver eller lägger ut foton på mat/dryck som man ska äta/drick (check), och man skriver gärna "bästa" om den eller det heeela tiden.... Nu har jag utgått ifrån vad jag brukar gör eller har gjort, och som också gänget i Solsidan ville visa. Jag kan inget annat än garva, för så går det ju till, men jag bjussar på det :0))

Nog om detta..
Jag läste i alla fall om 2 grabbar som har varit i rutan och media en hel del på sistone- Ison och Malcolm.
Det roliga är att de båda är från Bredäng- vilket man fattat efter ett par avsnitt av X-factor. Men det är ännu roligare när intervjun görs av Rodeo- som i sin tur drivs av Nöjesmagasinets VD Faje Gani som också gått i min klass.
Andra namn man ser i media idag som kommer från den här lilla söderförorten är bland andra:
retorikexperten Elaine Eksvärd, skådespelarna Mahmut Suvakci, Peter Viitanen, Marall Nasiri och pokerproffset Lina Olofsson.
I´m just saying ;0)

I kväll ska bästa mamma och pappa komma över och vara barnvakt åt våra söta barn, medan jag och Mats ska myyyysa på Miss Voon ;0)))

Puss & kärlek till er...
Här nedan kan ni läsa om boysen!

http://rodeo.net/rodeovaljer/2012/11/30/rodeo-valjer-x-malcolm-b-och-ison/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar