Translate

måndag 1 maj 2017

Kär i Änglarnas stad Los Angeles

Väl på jobbet kunde jag andas ut. Nu var man äntligen på väg till en stad jag länge velat besöka. En stad som stod på min "Bucket list". Vi pratar om Änglarnas stad Los Angeles. Underbar besättning gjorde det långa arbetspasset mycket kortare. Det är långt till LA, men jobbar man med ett "Dream Team" och har passagerare som kramas och ger fin feedback kan man inte bli annat än lycklig. Belöningen kommer efter ca 12 timmar. Ett 24 timmars stopp i LA med 27 grader och sol.. Det är grejer det! 

Incheckade på hotellet gick vi direkt upp på rummet för att byta om till lite bekvämare kläder. Det var dags att utforska LA. Vi bor superbra även här. Nära till allt upptäckte vi sen. Haha, japp vi gick lite tokigt först. Gjorde inget, för vi fick se massa fina hus i området. Helt fascinerade över hur mysigt och personligt allt var. Vi gick längst Venice Canals, med gula stora buskar med blommor, palmer och sandstigar medan solen värmde gött mot huden. Glada amerikanare som glatt hälsade. Det är riktigt coolt att resa i USA. Varje stat är som att komma till ett helt annat land. Människorna är annorlunda och pulsen ä som dag och natt beroende vart man befinner sig. Här i LA är alla glada, solbrända, snygga och har en soft approach. På Venice beach hittar man allt möjligt. Extremt speciella personer, muskelbyggare, surfare, turister, basketspelare och en och annan snygging. Trivdes superbra här ;)

Venice Beach sträcker sig upp till Santa Monica. Den här gången tänkte jag att man skulle koncentrera sig på närområdet så man fick koll på ett område i taget. Nästa gång blir det Santa Monica.. Senare på eftermiddagen skulle vi ses på ett glas. Oj, vilken uppslutning det blev! Nästan hela besättningen ville njuta av solnedgången på Venice Beach. Jag blir glad varje gång man blir ett gäng så här. Känner mig hemma då.. Som tidigare liten besättning på Nextjet är man van att alla är med. 

Vi skulle först till ett annat ställe men det slutade med att vi hamnade på underbara The Venice Whaler. Wow, vilket skönt ställe! Vi satt i eftermiddagssolen och njöt av både atmosfär och sällskap. 

Jag hade först tänkt åka upp till Nobu, Matsuhisa eller The Ivy uppe i Beverly Hills men det fick bli en annan gång. Den här gången blev det mexikanskt på Cabo Cantina
Hit ska ni om ni vill ha goda drinkar, kolla sport och käka fredagsmys. Jag gillade det!

Något jag gillade ännu mer var frukosten vi åt dagen efter. Hade fått tips av min kollega att gå till The Ritz Carlton. And I did... Jag var i himlen kan jag säga. ÄLSKAR bra frukost med det lilla extra! Lyxhotellet ligger precis vid Marina del Rey. Så himla vackert läge och fantastisk service. Allt på menyn var från lokala bondgårdar och det kändes i gommen. Ekologiskt och gott. Världsklass på alla plan!

Jag är kär i Änglarnas stad och håller tummarna att jag får jobba hit snart igen.. Nästa pass blir till New York på onsdag. Längtar.. Har bokat en grym restaurang till mig och Malin:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar