Translate

lördag 20 maj 2017

En kväll på The Standard och Buddakan- New York

Det har hunnit bli några svängar till staterna nu och jag älskar varje sekund av det. Jag har verkligen hittat helt rätt företag att jobba för känner jag. Kollegor, passagerare, arbetsuppgifter och destinationer. Fick mitt schema för juni och nu är det dags för sista etappen inför mitt slutgiltiga mål. Steward kurs och sen åker kockrocken äntligen på igen... Sjukt nervös inför mina fadderturer dock! Först några till turer som värdinna och imorgon jobbar jag till New York igen. Älskar den här otroligt häftiga stad. Upptäcker något nytt varje gång.

Sist nu så hade jag med mig min duktiga kursare och kollega Malin. Jag hade bokat bord på legendariska Buddakan
Buddakan ligger i Meatpacking district. Asian Fusion/Kinesiskt serveras som konstverk på tallriken. En exklusiv restaurang som blandar Asien med Europas mest fashionabla land Frankrike. Jag är extremt kräsen och petig när jag besöker en sån här typ av restaurang. Helt fantastisk miljö, service och mat. Helt klart full pott om du frågar mig. Men äter tjejerna i "Sex and the city" här så kan det ju inte bli annat än succé ;)

Innan hann vi ta ett glas på The Standard som ligger några kvarter bort från Buddakan. Ett välkänt hotell som har en takbar to die for. Först hittade vi inte riktigt upp till Le Bain. Hade inte riktigt öppnat för säsongen än, men eftersom det var så fint väder så hade de smygöppnat lite ändå och hänvisade oss ett par våningar upp. Det var precis som att luften gick ur en. Så sjukt vackert var det. WOW sa vi bara med hakan hängandes i backen.. Vi hade hela Manhattan, New Jersey och Hudson river som utsikt. Magiskt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar