Translate

tisdag 25 april 2017

Kombinera storstad och bad i Chicago

Chicago växer för varje gång jag är där. Man känner inte av samma puls som New York men det tycker jag om. Vi bor så himla bra och centralt. Helt fantastiskt bra utgångspunkt för både shopping, sevärdheter och strand. Ja, du hörde rätt. Strand. Det kändes lite som Barcelona sist jag var där. Först lite risigt väder på förmiddagen men sen sprack det upp och blev 21 grader och sol. Fick liksom nypa mig lite när jag satt på den finkorniga sandstranden mitt inne bland alla höga byggnader i bakgrunden. Tänk vilket jobb man har skaffat sig!

Frukost ska man äta på Wildberry pancakes and cafe och middag ska man äta på Siena Tavern. 

Wildberry ligger precis vid Millenium park och är en av stans populäraste frukosthak. Kö när vi kom dit men efter en liten visit i parken så hade vi ett bord klart åt oss. Vi beställde in omelett, pannkakor, bagels, kaffe och fruktsallad. Får en superstor frukost/brunch för ca 200:- per person. Högsta betyg!

Siena Tavern är en italiensk restaurang som ligger precis bakom Trump Tower. Helt magisk restaurang med mysig stämning. Hemmagjord pasta och pizza. Jag beställde in pasta med krabba. OJ (!!!) säger jag bara... Förmodligen den godaste pastan jag ätit. GÅ HIT!

Sist jag var här så hade inte våren riktigt kommit. Nu var det så fint med alla träd som blommade och rabatter som vackert lyste upp betong och tegel med alla regnbågens färger. Mina kollegor ruttnade på mig när jag efter tionde gången skulle dra upp kameran för att ta kort Haha. Det var för kallt att bada men fossingarna fick sig ett dopp i Lake Michigan i alla fall. Sen var det dags att jobba hem igen. Nu är jag på väg till jobbet igen. Den här gången blir det 24 timmar i Los Angeles. Synd att man precis missat Coachella. Det får bli en annan gång.. Tjingeling!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar