Translate

torsdag 25 maj 2017

The Press Lounge New York

Idag var det dags att fylla på mina fransar igen hos bästa Ann Hafström. Hon berättade att hon och hennes man Bodvar ska till LA med sitt rosévin i juni. Stort event som kommer hållas på Marina de Rey. Jag blev först så sjukt glad, för jag kom på att jag också minsann skulle vara i Los Angeles den helgen. Besvikelse kom över mig när jag kom fram till att jag skulle missa kalaset med en dag. Skit också!

Vill bara tipsa om en jäkligt skön takbar om ni är eller ska till New York. Har länge tittat på The Press Lounge men har inte kommit dit förrän nu. Vi tog först en taco burgare på Mother Burger. Mysigt läge inne på ett litet torg. Blev väldigt spontant men vi fick bord snabbt. Väldigt speciell publik här men burgaren var god.

Vidare mot Meatpacking District och upp till The Press Lounge. Här uppe är det klädkod Smart Casual som gäller. Exklusivt och dyr dricka men fantastisk utsikt över Manhattan och New Jersey. Hade vädret varit bättre hade vi varit kvar längre.. Det blev en snabb visit innan vi fortsatte ner mot Time Square.
Vilket härligt gäng jag jobbade med!!! På lördag blir det Chicago igen. Känner mig mer än lyckligt lottad..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar