Translate

onsdag 31 maj 2017

Firar Mors dag på Ralph Lauren Grill och avslutar med spa i Chicago

Kändes lite tråkigt att inte få fira Mors dag på hemmaplan men jag fick mig en mysig dag iallafall. Jag fick en position på jobbet som jag aldrig haft förut och var väldigt nervös inför det, men det gick bra. Fick smygtesta min riktiga tjänst som Steward och var ansvarig över bakre kök. Det gick i-ett men det var kul!

Det skulle regna hela dagen i Chicago fick vi se, så fort vi kom till crew hotellet bytte jag om och gick ner på stranden. Ville njuta lite av den fina kvällen innan läggdags. Tog en promenad från Oak Street Beach bort mot Navy Pier där det också fanns en sandstrand. Tycker väldigt mycket om när en storstad kan erbjuda en strand. Bästa kombon!

Söndag morgon och jag får ett fint meddelande från barnen. Mors dag igen. Det är mitt tionde år jag stolt kan säga att det är min dag. Ville skämma bort mig och gick till Ralph Lauren Grill för brunch. Klassisk uteservering med fransk touch. Ville man sitta inne så satt man även där med vita dukar och silverbestick. Serveringspersonal fanns det fler av, med vita långa förkläden som hälsade dig hjärtligt välkommen i kör. Fantastiskt bra service och hade man varit där fler gånger så stod personalen och pratade som om man hade känt varandra i all evighet. Jag satt bara och lyssnade. Log av atmosfären och njöt. Beställde in en Quiche Lorraine med rökt bacon och gruyere. Vanligtvis är den gjord av pajdeg men den här var gjord av smördeg. Serverades med en fräsch sallad med en citronvinägrett. Kunde inte hålla mig. Beställde även in en Choklad brownie med valnötter, varm chokladsås och vaniljglass. Kolla in mitt konto på Instagram! Där ligger en film på desserten...

Gick lite på stan och avslutade på mitt nya favoritställe Center Nails & Spa för massage och manikyr. Andra gången jag är här. Det är thailändare som driver det och 1 timmes thai fotmassage kostar bara 39 dollar. Det är inte bara fotmassage utan hela kroppen. Jag går jämnt på massage, både i sverige och utomlands men detta är för gången man behåller alla kläder på:)
Det skulle regna hela dagen men det kom bara en kort skur. Superhärligt!

Nåt som stör mig är all dricks här i USA. Man dricksar ju här hemma också men här väntas man lägga på 18% på allt man gör. Blir helt galen! I-landsproblem kanske, men det går himla massa pengar på dricks kan jag säga! Annars trivs jag extremt bra i landet på andra sidan Atlanten..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar