Translate

söndag 22 mars 2015

Yelp Stockholm firar 3 år på Get A Nightlife

I fredags var jag på ett barnkalas för vuxna. Yelp Stockholm har fyllt 3 år! Kalaset hölls på Lästmakargatan och det var Get A Nightlife- The Nightclub som stod för festlokalen. Get A Nightlife är en pop-up-klubb på Stureplan. Den 23 januari hade klubben premiär och kommer vara på samma ställe i 3 månader. Det här är Hornstullsgruppens nya påhitt, och det var en riktig succé om du frågar mig.


Vi välkomnades redan i kön av solstrålen och Stockholms Community Manager Agnes. Jag känner ingen annan som har en sådan utstrålning som hon har. Man blir alltid på bra humör när man umgås med henne. Hon är perfekt passad till den här rollen tycker jag. En annan väldigt mysig, glad och positiv person är Paula. Paula är Marketing Manager för hela Norden, och hon stod och välkomnade oss på samma varma sätt som Agnes. Alla tjejer hade likadana röda Yelp- klänningar med olika tryck, som skulle representera deras land och stad. Superkul!
Man skulle själv ha på sig en färg under kvällen. Man fick inte ha svart eller vitt, utan man skulle klä sig färgglatt. Tanken var att vi skulle se ut som levande konfetti på dansgolvet sen. Kvällens tema var hur kul som helst. Barnkalas för vuxna var genialiskt. Vad vore ett kalas utan korv från Krubberiet, glass från LOHILO, slushdrinkar, bollhav, fiskdamm, musik, ansiktsmålning (Mariart School Of Makeup and Hair), ballonger och roliga uppblåsta figurer? :)  Jag kände mig i alla fall som ett barn på nytt! Man måste ha sitt barnasinne kvar, även fast man har blivit vuxen och tråkig..


För er som undrar vad Yelp är.
Yelp är en recensionssajt och app som kopplar ihop människor med bra lokala företag. Det fungerar som en lokal cityguide online där lokala skriver om det bästa i sin stad så du alltid har det senaste uppdaterat. Yelp har funnits i Sverige i 3 år och jag är en av dem som startade upp den svenska sidan. Från scout till elitskribent. Yelp startades i San Francisco för 10 år sedan. I USA är Yelp jättestort. Yelp växer med raketfart och finns nu även i 29 olika länder runtom i världen. Jag har själv haft mycket hjälp av den appen när jag är ute och reser. Ibland vill man bara ta en spontan middag, utan att ha bokat bord. Då går man bara in och söker på restauranger i området du är i och vips får du upp en massa alternativ. Jag tittar alltid på högsta betyg, om menyn lockar smaklökarna och om även bilderna gör samma sak. Om det är fullbokat på den första jag fastnade för, går jag bara till mitt andra alternativ och hoppas jag har bättre tur.
Ladda ner appen ni också!


Det var inte så lätt att ta bra foton i den här lokalen, så jag har lånat några foton från Yelp och kvällens fotograf Julia Viklund.

En härlig helg som avslutas i Globen. Ikväll blir det konsert med Katy Perry!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar