Translate

tisdag 23 april 2013

Årets första lunch i solen & Justin Bieber

I dag hade jag en lunch bokad med fina Paula. Paula fick jag äran att träffade via Yelp. Det var först lite oklart vart vi skulle ses men till slut blev det på " Lisa på torgets " uteservering. Den här tiden på året är uteserveringen väldigt liten, men om några veckor bygger de ut så att fler kan samlas och snick snacka över ett glas vin eller två. Apropå vin, så blev man ju inte liiite törstig när man såg att Paula satt med ett glas vitt när jag kom. Själv skulle jag ju tillbaka till jobbet några timmar till så då fick man nöja sig med en cola..
Paula åt Toast Skagen och jag åt dagens Lamm.
Paula reser lika mycket som mig- om inte ännu mer kom vi fram till!! Det vi även kom fram till var att vi kommer sitta på samma flyg ned till Marbella om några veckor- vad är oddsen?!?
Hur kul som helst ju :0)

Ja... Å så Justin Bieber ja.. Mats kunde fixa 4 plåtar. Min systerdotter älskar honom och då kom jag/vi på den fina idén att ge henne en liten för tidig födelsedags present. Jag ringde upp henne förra veckan och fick inte många ord tillbaka i andra änden av telefonen- tror hon blev lite chockad ;0)
Vi lyssnar jätte mycket på musik hemma och det är mycket tack vare Mats. Celine älskar att dansa och sjunga- så hon fick också hänga med så klart.
Vi hade biljetter i ett VIP-bås och då bjöds det på en hamburgetallrik med alla sorters tillbehör- snacks, läsk, vin, öl m.m
Ingen kö behövde stå i- det var bara att glida in.. Skulle inte vara så dumt om jag och min väninna fick samma service på P!nks konsert nu i Maj :/

Justin Bieber är ett musikaliskt geni.. Att börja spela trummor vid 4-års ålder, börja sjunga och skriva egna texter när han var väldigt ung, dansa och blinka med ögat extremt tidigt också kan jag tycka haha.

Såg att han hade fått typ en 2:a i tidningen.
Han får inte högsta betyg av mig heller men folk får säga vad f-n de vill- grabben knäcker BAM!!

Ett stort minus var att han var försenad i 1,5 timme. Ett stort plus tycker jag var när han tog upp en stackars söndergråten tjej på scen..
Nu är morsan på väg hem till sängen!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar