Translate

onsdag 17 april 2013

Gekås- Ullared

I morse hämtade Monika och Hanna upp mig i Skärholmen- söder om Stockholm.
I dag hade vi nämligen bokat in en liten roadtrip till Ullared.
Jag har aldrig varit här men jag tror jag sett alla avsnitt som har visats på kanal 5. Trodde aldrig att jag skulle sätta min fot här men jag fick frågan för några veckor sedan och tyckte att det skulle vara en kul grej. Monika är riktigt rutinerad och körde hela sträckan utan konstigheter ;0)

Första riktiga vårdagen idag och stämningen var på topp i bilen. Jag älskar den sträckan som går via Jönköping och Vättern. Den klarblåa himlen speglades på Vätterns ytskikt så det glittrade så där vackert..

Monika och Hanna lärde jag känna för många herrans år sedan på Hotell Scandic i Kungens kurva. På den tiden jobbade vi alla som frukostvärdinnor och hade hur kul som helst. Nu efter ett antal barn och ett par år till på nacken så är vi på äventyr igen. Bilresan tog nästan precis 6 timmar men då hade vi klämt in 3 kiss/fika/lunchpauser också.
Väl framme och INTE en enda kö så långt ögat kunde nå. I dag var det knappt en människa i varuhuset, vilket var hur skönt som helst. Jag hade förberett mig på det värsta kan jag säga. Vi hade "timat" in vår lilla trip perfekt i tid och rum..
Väl inne i Skandinaviens största varuhus fick jag se massa bra saker på en gång. Jag passade på att shoppa in alla presenter till Celine. Hon fyller nämligen år om några månader och då är det skönt att få detta klart. Jätte mycket fina leksaker och allt som barn älskar hittade jag. Upp till halva priset om man ska jämföra priser och Celine kommer bli jätte glad tror jag! Det finns inte bara saker till barn här utan du hittar allt man kan tänka sig. En hel avdelning med saker till din hund, katt eller häst. Trädgårdssaker, inredning till hemmet, livsmedel och mycket mycket mer. Vi hann inte gå igenom hela varuhuset idag så det blir en sväng till i morgon innan vi rullar hemåt igen. I natt sover vi på ett helt nytt men ganska enkelt hotell som heter Hjärtared.

God natt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar