Translate

tisdag 16 april 2013

DaySpa- event med Yelp

Det damp ned en trevlig inbjudan i min mejlbox för någon vecka sedan från Yelp.
"Välkommen på en spa-kväll på Östermalm". Det kunde man ju inte tacka nej till..
DaySpa ligger på Sibyllegatan 16 i Stockholm.
Om man stod vid låset kl 18.00 så fick man hand-, och fotbehandling. Vilket vi så klart gjorde...
Med mig fick jag Linda, Helena och Charlotte.
Jag åkte med Lotta in och vi var bland de första som kom till eventet. Vilket innebar att vi var bland de första som fick testa deras hand-, och fotbehandling. Paula hade fixat jätte fina fruktspett och det serverades även dricka från Australien- bubbliga och söta Zibibbo.
Vi fick testa det söta med en piggelin glass i vi ville också, vilket jag gjorde. Min syrra har tidigare introducerat vodka och sprite med en piggelin i så det här var roligt att testa också. Jag personligen röstar på syrrans alternativ!

Grymt avslappnad massage och jätte trevlig personal på Dayspa! De mesta av produkterna är ekologiska och Tobias och Alex har letat länge efter lite mer annorlunda märken- märken som inte så många av deras konkurrenter säljer. Deras tankar kring inredningen går mot det nya, trendiga och fräscha. Jag går gärna hit och blir masserad igen.

Det är Alex och Tobias som har startat upp detta nya koncept. De berättade att deras tanke med Dayspa var att man bara kunde komma in i deras "bar" och beställa något ur deras meny. Om det nu kan vara en hand-, eller fotbehandling, massage eller manikyr/pedikyr- allt efter din dagsform helt enkelt. Längst upp på bar menyn står det: Välj vad du vill och hur länge du vill, 500:- 1 timme oavsett vad..
Man har egentligen allt från 10 minuter och upp beroende på hur bråttom du har. Jag lägger upp ett foto nedan så ni för se den sköna menyn ;0)

Taxi bolaget Uber var här igen och stoltserade sig. Om ni fortfarande inte har laddat upp den här appen så gör det nu!! Bättre taxibolag finns inte just nu..

Brudarna gick sedan vidare till restaurang Nybrogatan 38, vilket är en av mina favoriter just nu.
Idag blev det en fiskgratäng men kan även rekommendera Lammlägget utan att skämmas!! Boka bord, annars blir ni utan...

Paula hade fixat till ett underbart trevligt event IGEN! Måste jag säga att det blev en Uber hem sen igen?

Nu är jag ledig 2 dagar så i morgon bär det av till sydligare breddgrader ;0)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar