Translate

torsdag 18 april 2013

Gekås- Ullared dag 2

Hur lyxigt och mysigt är det att få vakna upp i samma rum som sina fina vänner? Alla somnade så fort vi la huvudet på kudden igår... Det tar på krafterna att shoppa ;0)

Om det är någon som har missat allt som har med Gekås att göra så kan jag berätta att det är ett stort varuhus som säljer billigare varor än andra butiker i Sverige. Det vallfärdas människor runt om i världen hit för att få hem billiga saker. Man kan mer eller mindre köpa allt här upptäckte jag.

Vi checkade ut tidigt i morse och åkte iväg direkt för att få i oss lite frukost. Vi betalade 900:- för ett rum med 3 ordinarie sängar. Handdukar och lakan fanns men det ingick ingen frukost. Detta skulle tydligen ändras till sommaren. Allt var nytt och super fräscht men som sagt ganska enkelt.

Vi kom ju sent igår eftermiddags så idag klämde vi in några timmar till innan vi styrde vår kosa hem igen.
Det vart en vagn till idag och när vi skulle packa bilen sedan så stod jag bara och glodde med öppen mun. Helt otroligt att vi fick med oss allting haha!! Monika är inte bara en grym chaufför- hon är även grym på att packa in i bilar också;0)
Grymt imponerad kan jag säga! Jag kan verkligen rekommendera deras lunch också förresten. Jag åt en jätte god Wallenbergare för ungefär hälften av vad den skulle kosta på Stureplan ;0)

Innan vi skulle ut på de Småländska vägarna igen så gick vi in i en rolig butik. Vet inte om man har blivit tråkig på sistone men sexleksaker kändes lite som ett onödigt köp idag haha! Herre gud vad mycket spännande det fanns.. Himla massa kinky stuff som jag inte kan lägga ut här. Morsorna vände och gick ut härifrån ganska snabbt...

Ett Gränna besök och middags stopp på Dinners. Super gott och jätte fräsch mat på vägkrogen. Lite skillnad mot vad man vanligtvis har sett med åren.. Kolla fotona längst ned.

Vi säger tack och hej för den här gången och håll i er i stormen!!

Tjing!

1 kommentar:

  1. Du har en väldigt rymlig bil i själva verket! Vår familj bil Renault Trafic FL 2010, det är bekvämt för alla inköp i snabbköpet, transport av möbler, resor till sjön och så vidare. Jag bestämde mig för att köpa en bil från en auktoriserad Renault-återförsäljare. Många känslor, och positiva samtidigt råda. Jag ska berätta om mina intryck efter en kort bekantskap. Bilen ser ut som en klass ovan. Efter den senaste reparationen och bytet av tändstift https://www.reservdelar24.se/ och vindrutetorkare kan vi lätt sitta ner och gå på en vägresa och inte ens tro att någonstans kommer något att flyta eller inte starta vägen. Vår familj bil ser väldigt imponerande - strömlinjeformad form, mjuka linjer. Det finns inget överflödigt. I livet gillar jag Renault mer än i bilder.

    SvaraRadera