Translate

torsdag 19 juli 2012

Torö- Stockholms skärgård

Morsan har varit solokvist i 2 hela dagar! Jag kan inte ljuga- det har varit ganska lugnt och skönt. Men det kändes konstigt att man inte behöva ta hand om någon annan än sig själv. Alla dagliga rutiner och allt som har med familjeliv att göra- vart som bortblåst.
Mats hade tagit barnen till landet, där kosafari, bad och fiske stod på schemat! Barnen har verkligen haft det helt fantastiskt under dessa dagar.
Jag har också haft det helt fantastiskt. Celines 5-års dag börjar närma sig och jag har varit på presentjakt.
Det hon önskar sig av oss är en askungen- häst och vagn. Jag gick till BR och stod chockad i säkert 10 minuter och störde mig på hur mycket man kunde ta betalt för lite plast! 850:- riksdaler skulle de ha för skiten- det var ju bara att betala och se glad ut....

Efter en heldag till Vasastan, Kungsholmen, City och Östermalm så avslutades den första dagen med ett spontanbesök av min barndomsvän Lisa. Dag 2 blev det först lunch med en kollega och vän och sen hade jag planerat en rosékväll med mina söta kollegor och vänner från Yelp. Lina kom kl 18.00 och sen fylldes balkongen med flera skönheter... Den "lugna" rosékvällen avslutades kl 03.00! Jag har inte varit den starkaste bruden i dag kan jag säga.. Men det var bara att hoppa upp och packa ihop en liten övernattnings-bag. Min fina och efterlängtade familj kom hem vid lunch idag. På med solglasögonen och hopp in i bilen som skulle ta oss ut till Mathilde och Thomas på Torö.
Torö ligger ca 2-3 mil utanför Nynäshamn. Längst ut på södra Torö blev vår slutdestination.. My Lord vilket ställe!!!! Stockholms skärgård när den är som bäst= 100% idyll!!!

2 kommentarer:

  1. Ser ut att vara ett mysigt ställe, Torö ;)

    SvaraRadera
  2. Ja det var ett helt fantastiskt ställe- vi förstår verkligen att ni alla trivs så bra:0) Det var trevligt att träffa en i samma bransch också!!

    SvaraRadera