Translate

måndag 23 juli 2012

Celine 5-år

 Min älskade dotter var beräknad, samma dag som kronprinsessan Victorias födelsedag och även den franska nationaldagen- 14:e Juli. Men då hade hon absolut inte tänkt att komma ut... Celine kom ut den 23:e i stället. Efter 60 timmar blev det ett kejsarsnitt.. Jag har tänkt så många gånger på hur lyckligt lottad man är som bor i ett land som Sverige. Det finns så många kvinnor i världen som dör varje dag, bara för att kunskap och pengar inte finns.

 Min prinsessa kom till min världen och hon är mitt allt. Fem år har gått, men det känns som om att jag alltid har haft henne vid min sida.
Jag älskar min lilla shorty!!

Jag fick ett foto av min syster idag, där man kan se Celine som nyfödd, liggandes i mosters famn..
Massa fina presenter  av Nina, Johan, Erik, Jessika, Helena, Richard, och av oss. Och inte minst alla söta grattis önskningar.
Hon har gått runt på rosa små moln hela dagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar